AG budyń Kakao 740g
Budyń w proszku o smaku kakaowym to świetna alternatywa dla słodkich deserów. Budyń można podawać samodzielnie lub w połączeniu z bitą śmietaną, owocami lub herbatnikami. Może być stosowany jako krem do nadziewania ciast.
Typ produktu
Budyń w proszku kakaowy. Bezglutenowy.
Skład
Skrobia kukurydziana, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 6%, aromat. Może zawierać śladowe ilości białka mleka lub laktozy.
Dawkowanie
740 g / 10 l mleka (14,8 g / 200 ml).
Wartość odżywcza – 100 g mieszanki
Wartość energetyczna | 1 474 kJ/352,2 kcal |
---|
Tłuszcz | 0,7 g |
---|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,4 g |
Węglowodany | 83 g |
---|
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 1,7 g |
---|
Sól | 0,03 g |
---|
Pozostałe | |
---|
Zawartość alergenów
Alergen 7 – Śladowe ilości | mleko |
---|