AG Puding kakao 740g
Budyń w proszku o smaku kakaowym to doskonała alternatywa dla słodkich deserów.
Budyń można podawać sam lub w połączeniu z bitą śmietaną lub owocami lub biszkoptem.
Nadaje się również jako krem do nadziewania ciast.
Typ produktu
Budyń w proszku kakaowy. Bezglutenowy.
Skład
skrobia kukurydziana, proszek kakaowy o obniżonej zawartości tłuszczu 6%, aromat.
Dawkowanie
740 g / 10 l mleka (14,8 g / 200 ml)
Wartość odżywcza – 100 g mieszanki
Wartość energetyczna | 1 472 kJ/351,7 kcal |
---|
Tłuszcz | 0,8 g |
---|
w tym nasycone kwasy tłuszczowe | 0,4 g |
Węglowodany | 82 g |
---|
w tym cukry | 0,1 g |
Białko | 1,8 g |
---|
Sól | 0,05 g |
---|
Pozostałe | |
---|
Zawartość alergenów
Alergen 7 – Śladowe ilości | mleko |
---|